Indhent tilbud eller bestil

Her kan du finde yderligere information om vores produkter.

Ønsker du at modtage tilbud på flere produkter samtidigt, kan nedenstående link til formular benyttes.

Vi forpligter os til at levere kvalitet & service

Generelle vilkår og betingelser
De generelle vilkår og betingelser for International Lighting Company NV eller Dansk Erhvervs Belysning ApS gælder på denne hjemmeside. Du kan læse de fulde vilkår

og betingelser ved at klikke her. Alle produkter er forsynet med de kvalitets- og livstidsgarantier, der

er almindeligt tilgængelige på denne hjemmeside.

Der er ingen returret på telefonbestillinger. Lovgivningens minimumskrav til returret gælder for ordrer placeret online.

Du kan købe Super Long Life produkter online, eller over telefonen via et af vores call centre.

Alle telefonbestillinger er underlagt en mundtlig bekræftelsesproces. Vi ringer altid tilbage for at bekræfte din bestilling. Denne proces hjælper med at minimere fejlforsendelser, og gør det sikkert købe via telefonen. Alle telefonsamtaler, inklusive uopfordrede marketing opkald, optages digitalt. Optagelsere bruges til trænings-, kvalitets- og dokumentationsformål.

Vi har udgivet en database af virksomheder og offentlige institutioner, der bruger miljøvenlig belysning. Når du bestiller via denne hjemmeside, eller over telefonen via et af vores call centre, accepterer du, at vi kan offentliggøre din virksomheds navn online, som en ”…miljøbevidst bruger af Super Long Life belysning. Du kan altid indsende en anmodning om, at vi fjerner denne information. Læs mere om dette i vores generelle vilkår or betingelser. Klik Her.